keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tuote testaaja

Niin minä kuin moni muukin bloggaaja ja vähemmän bloggaaja on luultavasti kuullut tuotetestaajista ja niiden eduista.
Liityin muutama kuukausi sitten itsekkin tuotetestaajien maailmaan Buzzador palvelun avulla.
Budzzadorina pääsen testaamaan erillaisia tuotteita osallistumalla kampanjoihin ja jakamalla rehellisen arvioni tuotteista kuluttajana.
Tarkoituksena on jakaa omat ja myös läheisten mielipiteet erillaisista tuotteista.
No mitenkä kampanjoihin pääsee mukaan? Rekistöröitymällä kerrot itsestäsi ja mielenkiinnon kohteistasi ja mikäli sopiva kampanija alkaa ja sovit profiililtasi joukkoon saat kutsun sähköpostitse.
Tuote lähetetään sinulle kotiin ja sitoudut testaamaan ja arvioimaan tuotteen jonka jälkeen saat luonnollisesti sen ilman lisämaksuja.
Budzadorina voit ilmottautua ilmaisiin kampanijoihin sekä halutessasi myös arvokkaampien tuotteiden testaajaksi jolloin voit lunastaa kyseisen tuotteen edulliseen kamppanija hintaan.

Itse olen päässyt mukaan jo kahteen kampanjaan josta arvosteluni tulen jakamaan myös täällä blogissa. Tänään kotiin saapui mm. Stabilo easy ergonomics experts-kyniä joista kerron enempi lisää kunhan päästään lasten kanssa kunnolla testailemaan.
Jos kiinnostuit mitä buzzaaminen on voit käydä lukemassa lisää osoitteessa budzador tai rekistöröitymään pääset täältä https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup





Ps. älkää peljätkö : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti